Hunicorn Nemzetközi Szállítmányozási Zrt. - Cégismertető »

Mi megoldjuk a szállítást,
Mi szállítjuk a megoldást!

Hunicorn Európa legjobb szállítmányozói között  a WCA független toplistáján!

Klasszikus nemzetközi szállítmányozási cégként működünk, amelynek során a megbízóink nevében és javára kötünk fuvarozási szerződéseket vasúti, közúti fuvarosokkal valamint hajós- és légitársaságokkal. Cégünk elsősorban a tengerentúli szállítmányozásra specializálódott, és mivel több nagy nemzetközi szállítmányozási hálózatnak a tagja, az egész világra kiterjedt nemzetközi partner hálózattal rendelkezik.

Észak- és dél-európai kikötőkön keresztül bonyolítjuk le full konténeres (FCL) és gyűjtő szállítmányozási tevékenységünket, mely export és import irányban az egész világra kiterjed. Heti export és import gyűjtő szervízzel rendelkezünk Hamburgba és Hamburgból, ezenkívül  saját, direkt gyűjtő szervízzel rendelkezünk a főbb kínai kikötőkből. Továbbá légi , közúti és vasúti szállítmányozással is foglalkozunk, valamint vámkezeléssel, raktározással és szállítmánybiztosítással.

További főbb tevékenységi köreink:

Túlméretes/Túlsúlyos küldemények, veszélyes áru, ISO tank, hűtő konténer, kínai vasúti full- és gyűjtő szállítmányok

Cégünk a legelsők között, már 1997-ben bevezette ISO minőség biztosítási rendszert. ISO 9001 : 2015 szabványnak megfelelő audittal rendelkezünk.
Tagjai vagyunk a Magyar Szállítmányozók Szövetségének és ennek megfelelően a Magyar Általános Szállítási Feltételek alapján végezzük munkánkat.